Volvo kuvituskuva
Volvo

Volvo huolto- ja varaosapalvelut

Volvo-huolto on nyt uudistettu ja entistä henkilökohtaisempi. Volvo –jälleenmyyjillä sinua palvelee Volvo Omamekaanikko®, joka tuntee sekä sinut että autosi. Voit varata huollon suoraan häneltä ja saat myös aina neuvoja autosi hyvään huolenpitoon. Tervetuloa huoltoon, joka on suunniteltu sinua varten.

Näin Omamekaanikko -palvelu toimii:

1. Huollon varaus

Voit varata huollon suoraan omamekaanikoltasi. Hän suunnittelee kanssasi huoltokäynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Hän hoitaa myös mahdollisen sijaisauton varauksen

2. Auton tuonti huoltoon

Kun tuot auton huoltoon, asioit suoraan omamekaanikon kanssa. Tulevat huoltotyöt ja mahdolliset muut toiveet käydään läpi yhdessä.

3. Huoltotyöt

Omamekaanikko on vastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee ilmi lisätyötarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, omamekaanikko on itse yhteydessä sinuun. Hän myös ilmoittaa, kun autosi on valmis.

4. Auton luovutus

Omamekaanikko luovuttaa auton sinulle ja kertoo mitä kaikkea autolle on tehty. Omamekaanikko hoitaa myös laskutuksen.

5. Yhteydenpito

Voit olla suoraan yhteydessä omamekaanikkoon, jos sinulla on huoltotöihin liittyviä kysymyksiä. Myös omamekaanikko voi olla sinuun yhteydessä, kun auton huoltoaika on käsillä.

 

Varaathan autosi huollon hyvissä ajoin ja vältyt ruuhkalta!

 

Volvo huoltopalvelumme ja tarvikemyynnin ovat Lohjan Muijalan toimipisteessä.

Huoltoajan varaat helpoiten uudella sähköisellä ajanvarauksella silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit soittaa myös suoraan Omamekaanikollesi. 

 

ONLINE-AJANVARAUS 24h   <- varaa aika tästä!

Lohjanportin Auto Muijala

Volvo-huolto

Auki ark. 7.30 - 17.00, la suljettu 

 

Volvo-huoltomme tarjoaa kaiken sen huolenpidon, jonka Volvosi vaatii toimiakseen luotettavasti ja turvallisesti. Muista myös ajankohtaiset tarvikemyymälämme tarjoukset! Huollossamme Volvoasi ja sinua palvelee henkilökohtainen Omamekaanikko, jonka tapaat kasvotusten huoltokäynnin yhteydessä. Online-ajanvarauksessa näet nyt suoraan Omamekaanikkosi vapaana olevat ajat. Tervetuloa!

HUOLLON HINTALASKURI

Vauriokorjaamo

Vauriokorjaamomme toimii Lohjan toimipaikan yhteydessä. Vauriokorjaamon yhteystiedot ja ohjeita vahingon tapahduttua löydän vauriokorjaamomme omalta sivulta.

Määräaikaishuollot - Katsastukset - Lisävarusteet & varaosat - Tuulilasin vaihdotIlmastointihuollot - Rengaspalvelut - Sijaisauto - Pesupalvelut - Vauriokorjaus

Lohjanportin Auto Lohja, Muijala

Henri Engman
omamekaanikko
Niko Moisio
omamekaanikko
Joakim Wallenius
omamekaanikko
Niko Nurkkala
huoltopäällikkö
Janne Rahkonen
volvo varaosat

Sivustollamme käytetään evästeitä toiminnan tehostamiseksi ja käyttökokemuksesi parantamiseksi.