Renault kuvituskuva
Renault

Uusien Renaultien myyntimme Tynninharjulla

Lohjanportin Auto Lohja, Tynninharju

Tomi Haapala

040 901 3451

Reunault, yksi maailman johtavista autonvalmistajista, on valmistanut autoja jo vuodesta 1898. Vuonna 2020 myytiin lähes 1,8 miljoonaa Renault-merkkistä henkilö- ja pakettiautoa yhteensä 134 maassa. Renaultin erottuva muotoilu ja innovatiiviset tekniset oivallukset tuovat omistajulleen iloa jokapäiväiseen auton käyttöön.

Yksi merkin tavoitteista onkin tarjota edistyksellistä teknologiaa kohtuulliseen hintaan kaikkien käytettäväksi. Renault on myös markkinajohtaja sähköautojen myynnissä Euroopassa. Joka viides Euroopan teillä liikkuva sähköauto on Renault-merkkinen. Tavara-autoissa Renault on ollut myyntitilastojen kärjessä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan Euroopassa. 

 

Renault on ranskalainen autojen moniosaaja, jonka valikoimasta löytyy auto lähes jokaiseen tarpeeseen. Olipa kyseessä sitten pieni kaupunkiauto, perhe-, tila- tai pakettiauto, Renault vastaa tarpeeseen.

Laajassa valikoimassaan Renault on viime vuosina panostanut erityisesti katumaasturi- ja corssoversegmentteihin, minkä seuruksena mallistoon ovat tulleet kauniit ja nykyaikaiset Kadjar- ja Captur-mallit. Tilaa kaipaaville Renaultilla on jo perinteiset ja huippulaadukkaat Renault Kangoo ja Renault Trafic -tavara-automallit. Tervetuloa tutustumaan uusiin Renaulteihin!

BLACK WEEK RAHOITUS KAIKKIIN UUSIIN AUTOIHIN JA ESITTELYAUTOIHIN !

BLACK WEEK-rahoitus esim: rahoitettava määrä 30.000€, maksuaika 72 kk, korko 0%, tilinavaus 490€, lask.lisä 14€/kk, kk-erä 437,47€, todell. vuosikorko 1,63%, luottokust. yht. 1.498,00€. Rahoitustarjous voimassa yksityishenkilöiden tekemiin uusiin tilauksiin 22.11.-27.11. Max. rahoitus 40.000€.Ei koske aikaisemmin tehtyjä tilauksia eikä Volvo Paketti/All-In-1 -rahoituksia. Edellyttää rahoitusyhtiön tekemän myönteisen luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoituksen tarjoaa Danske Bank A/S, Suomen sivuliike, Televisiokatu 1, PL 1243, 00075 DANSKE BANK

Sivustollamme käytetään evästeitä toiminnan tehostamiseksi ja käyttökokemuksesi parantamiseksi.